Redőny szerelése és javítása Mogyoródon

Cégünk motoros árnyékolók beépítésével, árnyékolástechnikai késztermékek szerelésével, illetve javításával foglalkozik.

Figyelem: redőny szerelés és javítás Mogyoród, Gödöllő, Kistarcsa vagy akár Budapest térségében!

Cégünk motoros árnyékolók beépítésével, árnyékolástechnikai késztermékek szerelésével, illetve javításával foglalkozik. Árnyékolástechnikai építést, szerelést vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében, mind magánszemélyektől, mind vállalkozásoktól: legyen szó bármilyen ingatlanról és helységről. Számunkra legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, így amennyiben bennünket választ, megbízható és hibátlan munkával állunk a rendelkezésére! Kizárólag magas minőségű anyagokból készült termékeket árulunk, és igen szigorúak az elvárásaink a beszállító partnereink felé. Hogy csak néhányat említsünk az általunk használt márkákból: Smart Home, KY, Umbroll, Satler, Somfy,  Atenad, Royaflex, Alukon, Elero. 

Cégünk redőnyeit egy úgynevezett csőmotorral hajtatjuk meg, amely a redőny tengelyében került elhelyezésre, így az szinte láthatatlanná varázsolható. Motorizálni kifejezetten csak az alumínium redőnyöket javasoljuk, főleg a nagyobb nyílászárók esetében. Redőnymotorjainkra 5 év garanciát biztosítunk. Áraink magukba foglalják Budapesten és közvetlen környékén a kiszállítást, a felmérést, a felszerelést és a garanciát. Áraink ÁFA nélkül értendőek. 

Ha elromlott, mi segítünk: redony-ajto.hu

 

Szalagfüggöny rendelés és szerelés Budapesten

Ha már unja a függönyökkel való vesződést és/vagy igényes árnyékolástechnikára vágyik...

... válasszon minket! Minőségi szalagfüggönyeink irodájába, otthonába, a felméréstől a felszerelésig.

Szalagfüggöny szerelés, készítés

Kérjen online árajánlatot vagy keresse cégünket bizalommal a 06-20-219-30-61-es telefonszámon!

Árnyékolásban már 17 éve az Ön nyugalma a legjobb visszajelzés nekünk!

Minőségi árnyékolás, ahol a stílus és az igényesség együtt van. Cégünknél kedvére válogathat a temérdek típus, stílus, textil választék és minőség között. Szalagfüggönyeink egyedi gyártásúak, bárki meglelheti a neki tetsző színvilágot.

Ha már most vagy a közeljövőben szalagfüggöny vásárlásán gondolkodik, akkor kérjen tőlünk árajánlatot, és mi 24 órán belül válaszolunk a szíves megkeresésére. Kedves Vásárlónknak a megrendelés leadásától számított nyolc munkanapon belül elkészül a szalagfüggönye.

Mennyibe kerül? Szalagfüggöny anyag ár: 1.800,- Ft – 6.500,- Ft/m2. Szalagfüggöny karnis ár: 3.900,- Ft/fm

Áraink tartalmazzák Budapest és Pest megye területén a kiszállást, a felmérést, a felszerelést és a 2 év garanciát is!

Szalagfüggöny szerelés, készítés

Amit a termék rendeltetéséről tudni kell:

Az Ön által vásárolt szalagfüggöny rendszer lakása, irodája, munkahelye belső terének a beszűrődő napfény elleni védelmét szolgálja, mindamellett épülete belső, esztétikai megjelenését is növeli. A szalagfüggönyt a belső falszerkezet síkjára (oldalfalra), illetve a mennyezetre kerülhet felszerelésre. A rendszer rendeltetése és működtetése független az évszakoktól.

szalagfuggony-arnyekolas.com