franciaágy

Sok-sok franciaágy Budapesten

Ha biztosra szeretne menni... válasszon minket! Új és olcsó kiváló kategóriájú franciaágy olasz és német importból, az Ön ízlésére szabva. Kijelenthetjük, hogy ennyi pénzért ilyen minőségű csak elvétve találunk a Magyar piacon. Minőség, hiszen Német és Olaszországból behozott franciaágyak prémium minőségűek!

Két helyről szerezzük be a franciaágyainkat: egy olasz vállalat, aki prémium minőségű franciaágyakat és komplett hálószobákat szállít nekünk, és itt el kell mondani, hogy ezek a termékek valóban olasz gyártásúak. A másik cég egy német, nekik az elosztó központjuk hazánkban található. Ezeknek a franciaágyaknak a minőségét a Deutsch Qualität garantálja. 

Az a véleményünk, hogy jobb, ha a vevő kipróbálja, pl. legalább ráül a franciaágyra, mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem látatlanban rendel. 

Mi nem webshopként üzemelünk, hanem egy budapesti, nagy, 4000 m2-es raktár áruházként. Országunk egyik legnagyobb franciaágy elosztóhelye. Alacsony költségekkel, kicsi, árainkat alacsonyan tartva dolgozunk. 

Franciaágyak, minőségiek, remek árúak

Weblapunk: http://franciaagy.net/