Orvosi szolgáltatások - Róbert rendelő Budapest

A Róbert Rendelőintézetben igénybe vehető orvosi szolgáltatások főképpen a egészségmegőrzést, megelőzést szolgálják. 14-féle szűrővizsgálattal és preventív tanácsadással várjuk azokat az ügyfeleinket, akiknek fontos önmaguk és szeretteik egészsége.

A járóbeteg szakellátás bővítését, az orvosi és diagnosztikai háttér kialakítását egyetlen szempont vezérelte:

hogy minden igényre, problémára megoldást tudjunk kínálni. Ennek érdekében a ma elérhető legmodernebb műszerek állnak rendelkezésre a röntgen, az ultrahang és a mammográfiai vizsgálatoknál.

A csontritkulás minél korábbi felismerése érdekében teljestest-csontsűrűség mérést végzünk, mellyel a női szűrési csomagjainkat tesszük teljesebbé. Más helyszínen ugyan, de soron kívül, azonnal biztosítjuk a CT, PET és MRI vizsgálatokat azok számára, akiknek állapota a sürgősséget indokolja.  

A Róbert Rendelőintézet a komplex kivizsgálás lehetőségét nyújtja azáltal, hogy a betegutat a legoptimálisabban szervezi: adott időpontra biztosítva a szükséges orvosok jelenlétét, reggel 8-tól este 20 óráig fogadva a pácienseket, akik az eredményeket még a vizsgálat napján garantáltan megkapják. A tájékoztatást személyesen és e-mailben is biztosítjuk.  További információ: robertrendelo.hu